novice

Dobrodošli nazaj - varno v kino

Dvorana Silvana Furlana je končno spet odprta! Drži, da še ne sme biti povsem polna (sprejmemo lahko do 50 % zasedenosti sedišč v dvorani), a z doslednim upoštevanjem zaščitnih in higienskih ukrepov lahko vsi skupaj pripomoremo k temu, da bo to čim prej spet mogoče.

Zato vas vljudno prosimo, da pridete v Kinoteko in v naše razstavne prostore le, če ste zdravi, nimate znakov akutne bolezni dihal in uporabljate zaščitno masko, saj je v vseh zaprtih prostorih še vedno obvezna.

Ne pozabite na pravila higiene rok in kašlja ter upoštevajte sedežni red, medsebojno razdaljo in navodila naših biljeterjev.

Filmskih projekcij se lahko udeležijo le obiskovalci, ki izpolnjujejo enega izmed PCT pogojev:
prebolevnost, cepljenje ali negativni izvid testa (mlajšim od 18 let v spremstvu ožjih družinskih članov ali skrbnikov teh pogojev ni treba izpolnjevati).

Zaupamo vam, da se boste teh navodil držali, saj je odgovornost za njihovo upoštevanje povsem vaša. V Kinoteki pa bomo z upoštevanjem vseh priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje – vzdrževanje razdalj, zračenje in razkuževanje – poskrbeli, da bo vaš obisk varen.

Za obisk naših novih razstavnih prostorov izpolnjevanje PCT pogojev ni obvezno, upoštevati pa morate vse ostale ukrepe, kot so nošenje mask, higiena rok in zaščitna razdalja.

V kinoteki se držimo priporočil NIJZja glede preprečevanja in širjenja okužb, zato spodbujamo spletno prodajo vstopnic in ali brezstično plačevanje.

Tukaj je povezava do spletne prodaje projekcij.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!


foto: Blaž Budja